VRIENDELIJKE BAR OP WIELEN


Extra omzetkansen benutten? extra servicebeleving, gemak en fun bieden? Dat kan met Buggybar!Buggybar is een compact barretje op wielen dat iedereen overal van een drankje voorziet.In de basis is Buggybar is een complete bar. Alle ingrediënten die nodig zijn voor het tappen van een vers getapt biertje en het uitschenken van gekoelde (fris)dranken zijn aan boord. Buggybar, heeft een kleine draaicirkel en manouvreert daarmee eenvoudig tussen de bezoekers van uw evenement. Het gekoelde drankje wordt ter plaatse getapt en geserveerd.Deze koppeling van mobiliteit aan catering logistiek biedt extra omzetkansen. Door aanwezig te zijn waar de vraag zich manifesteert verkoopt u meer liters. Bovendien kan buggybar op piekmomenten uw vaste bars ontlasten en worden ingezet als extra tappunt. Buggybar is te huur, voor de groot- én kleinverbruiker die op zoek is naar meer omzet. Buggybar wordt tapklaar aangeleverd (inclusief koolzuur)